Kötelező nyerni!

2017. 11. 03. (péntek) 10.47

A DVSC-TVP a Budaörs csapatát fogadja a női kézilabda bajnokság 7. fordulójában.

A Hódos Imre Rendezvénycsarnokban 18 órakor kezdődő találkozó előtt köszöntik majd a Loki 1987-ben aranyérmes csapatát. A klub történetének egyik legnagyobb sikerét elért legendás együttes tagjai a kezdő sípszó előtt nemsokkal vonulnak majd be a küzdőtérre, ezért a DVSC kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint időben foglalják el helyüket, hogy jelen lehessenek az ünnepi pillanatokban.

Remélhetőleg a folytatásban az utódokat is megilleti majd a taps, habár ez cseppet sem ígérkezik egyszerű feladatnak.  A vendégek kerete már csak nyomokban emlékeztet a két évvel ezelőtti újonc játékosállományára. Rutinos, válogatott játékosok érkeztek a Pest megyei város együtteséhez, velük pedig a csapat is szintet lépett. Ebben a szezonban már fel is borította a papírformát a Budaörs Handball, amikor idegenben győzte le a Kisvárdát, de az Alba-Fehérvár elleni pontszerzésre is okkal lehetnek büszkék.

A Loki beállósa, Sirián Szederke elmondta:,,Tudjuk, hogy jó csapat látogat hozzánk, a Budaörs vezéregyéniségei pedig rutinos, sok nagy csatát megélt kézilabdázók. Mindenképpen szeretnénk megszerezni a két pontot, ehhez pedig koncentráltan kell játszanunk. Büszke vagyok rá, hogy ennek a klubnak a mezét viselhetem, s remélem, telt ház előtt ünnepelhetjük a harminc évvel ezelőtti csapatot!

A DVSC-TVP – Budaörs mérkőzést Nagy Ferenc és Túróczy József vezeti.Cikk nyomtatása