DVSC-Győr a Főnixben!

2018. 02. 14. (szerda) 12.45

Ma 18 órától a Bajnokok-Ligája győztes ellen lép pályára a DVSC-TVP, a cívisvárosi klub bízik benne, hogy több mint ötezer néző előtt.

Az utolsó Loki–Győr meccsen, 2016 szeptemberében sporttörténelem íródott, hiszen 5500 néző látta a találkozót, ennyien pedig még soha nem voltak Magyarországon sportcsarnokban lejátszott kézilabda bajnokin. A lányok is remélik, hogy újra megtelik Kelet-Magyarország legnagyobb csarnoka a győriek vendégjátékára, hiszen most is hatalmas az érdeklődés a találkozó iránt, több mint ezer jegy fogyott el elővételben. Éppen ezért a DVSC kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint érkezzenek a szokottnál korábban, mert elképzelhető, hogy lassabb lesz a bejutás a csarnokba.

A keddi edzés előtt Hajduch Csenge, a piros-fehérek jobbátlövője mondta el véleményét, akire ezúttal nagyobb feladat hárul, hiszen a bokasérülése miatt hiányzó Lotte Grigel mellett az influenzás Anna Punyko sem léphet pályára.

,,Biztos, hogy nagy élmény lesz ez a meccs, hiszen még soha nem játszottam ennyi ember előtt. Kemény kihívás lesz, de ezért szép a sport. Lotte és Anna hiányzása miatt teljesen más felállásban játszunk, mint eddig, szerencse, hogy Mada már felépült. Ezen a meccsen nincs veszítenivalónk, nem szabad megijedni a győriektől. Nagy akarattal, fegyelmezetten kell kézilabdáznunk, s akkor jó mérkőzést játszhatunk. Tilos ész nélkül puffogtatni és nagyon kell vigyázni a technikai hibákra mert ezeket kíméletlenül megbünteti a Győr!”

A Főnix Csarnok pénztárai két órával a kezdés előtt, 16 órakor nyitnak. A csoportos jeggyel érkezők a főbejárattól jobbra lent található kapun juthatnak be a csarnokba.Cikk nyomtatása